Logotype

C.P.E OUTLAST PRO DIAMOND

8 898:- 8 898:-
st
C.P.E

Marknadens lättaste väst som tar kaliber 9 mm!

25 - 30 % tunnare än Outlast RPS1 standard 25 - 30 % lättare än Outlast RPS1 standard 25 - 30 % bättre traumaskydd än Outlast RPS1 standard

CPE Outlast Diamond RPS 1 är en följsam och lätt väst som ger ett ballistiskt skydd i 360 grader, front & ryggpanel i 100% Dymeema® som överlappar varandra för maximalt skydd.

Det nya Outlast-materialet i västfodralets insida ser till att kroppen alltid har rätt temperatur. Outlast är ett unikt material som fungerar temperaturreglerande och svettreducerande. Materialet absorberar och lagrar överskottsvärme när du är varm, för att sedan frigöra och släppa tillbaka den när din kroppstemperatur faller. Tänk dig själv en hastig språngmarsch tätt följt av stillastående - kroppen blir varm för att strax därpå kylas ned. Med Outlast bibehålls rätt balans i mikroklimatet och temperaturen förblir jämn, oberoende av arbetsinsats - resultat, kroppen hålls torr.

C.P.E har även försett alla sina västfodral med en ficka i ryggen för ColdPack. ColdPack är en gelkudde som gör att du känner dig sval eller varm. Har du någon gång känt att din väst varit för varm eller för kall, så är ColdPack produkten något för dig. Lägg gelkudden i frysen i 1 timme och få en sval känsla av skyddsvästen i 3-5 timmar eller lägg den på elementet i 1 timme och håll värmen vid yttre tjänst i 3-5 timmar.

Skyddsklass: RPS 1, (NIJ IIA 9 mm) Ficka för tilläggskydd både fram & bak (integrerad). Finns på lager i färg svart ,khaki, od,vit,

Artikelnr: C.P.E DIAMOMOND
C.P.E OUTLAST PRO DIAMOND